ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

“2019-2023: 4 χρόνια Ανάπτυξη για Όλους”

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Μόνον αγάπη και ενθουσιασμό εισέπραξα από τον κόσμο σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Χρωστώ Ευγνωμοσύνη και Ευχαριστώ στις πολλές χιλιάδες των ανθρώπων που με επέλεξαν για άλλη μια φορά για Βουλευτή τους. Είναι για μένα Τεράστια Τιμή και Ευθύνη η Εμπιστοσύνη τους! Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να είμαι αντάξιος των προσδοκιών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα, πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο και η σύζυγος μου η Ευγενία . Οι υποχρεώσεις μας προς την λειτουργία της Δημοκρατίας πρέπει να τηρούνται από όλους μας ανεξαιρέτως. Ευχαριστίες θερμές σε όλους όσους σήμερα δίνουν χρόνο, κόπο και χρήμα για να διεξαχθούν ομαλά και σωστά οι Εθνικές Εκλογές!
Σύσσωμη η οικογένεια Γεωργιάδη πήγαμε σήμερα το πρωί πρώτα στην Εκκλησία (στην Αγία Τριάδα Εκάλης εκεί που ήταν ο αείμνηστος πατέρας μου Επίτροπος και εγώ παπαδάκι) και μετά πήγαμε να ψηφίσουμε. Τα αδέλφια μου Λεωνίδας και Αλέξανδρος και ο γιος μου ο Αθανάσιος/Περσέας που ψηφίζει για πρώτη φορά. Ο μικρός μου γιος ο Αναστάσιος/Αλκαίος ήρθε μαζί μου για γούρι και ψυχολογική υποστήριξη (αλλά για να μαθαίνει και αυτός σιγά σιγά πόσο σημαντική είναι αυτή η γιορτή της Δημοκρατίας). Να πάτε και εσείς να ψηφίσετε η Δημοκρατία είναι το Πολίτευμα των παρόντων! Καλή μας Επιτυχία!

Goldman Sachs: Η Ελλάδα αναπτύσσεται με ρυθμό πάνω από 3% σε σχέση με τον ρυθμό ανάπτυξης της ευρωζώνη

Αποκάλυψη: Ο Γ. Κατρούγκαλος λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει το 20% κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και το 100% προκαταβολή του Φόρου

Η DFC προχωρά με το δάνειο προς την ONEX Neorion Shipyards για την χρηματοδότηση του Σχεδίου Εξυγιάνσεως των Ναυπηγείων Ελευσίνος εγκρίνοντας 125.000.000$

 

Πρόσω ολοταχώς για Βοτανικό – Εγκρίθηκε το κονδύλι των 115 εκατ. και πέφτουν οι υπογραφές

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ!