ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

<Πίσω στη Λίστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/03/2019

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο ρ/σ Real FM 97.8 και στους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Καμπουράκη και κ. Στεφανία Κασίμη, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

Για τις ποινικές διώξεις για την τραγωδία στη Μάνδρα

«Οι διώξεις στη Μάνδρα, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το πόρισμα της κ. Παπασπύρου. Η κ. Παπασπύρου είχε εκδώσει, με 8 μήνες καθυστέρηση, το πόρισμά της για την τραγωδία στη Μάνδρα και δεν είχε καταλογίσει ευθύνες στην Περιφέρεια Αττικής. Αντίθετα, ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις στην κ. Ρένα Δούρου. Δυστυχώς, η κ. Παπασπύρου δεν επιτελεί το έργο της ως Ανεξάρτητη Γενική Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης αλλά ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Παίζει κομματικά παιχνίδια σταθερά εδώ και δυόμιση χρόνια». 

Για την τροπολογία για Κουντουρά – Δανέλλη

«Είναι μια κανονική εξαγορά. Αυτός είναι ο ηθικός ξεπεσμός του ΣΥΡΙΖΑ, της κ. Κουντουρά και του κ. Δανέλλη. Κατεβαίνουν υποψήφιοι εκ του ασφαλούς. Σύμφωνα με το νέο νόμο, αν εκλεγούν θα γίνουν ευρωβουλευτές, αν όχι θα συνεχίσουν να είναι βουλευτές. Δεν είναι αυτό πολιτική συναλλαγή;».  

Για τη Novartis

«Πόσες φορές έχει ακουστεί ότι έρχεται ο φάκελος για τη Novartis στη Βουλή και ότι θα μας ασκηθούν διώξεις; Δεν μπορεί κανένας εισαγγελέας να ασκήσει διώξεις για παθητική δωροδοκία σε πρώην Υπουργό γιατί έχουν παραγραφεί βάσει του άρθρου 86.  Εγώ έχω παραιτηθεί της παραγραφής και έχω ζητήσει να δικαστώ με τη διαδικασία του άρθρου 86. Οι Συριζαίοι όμως δεν θέλουν αυτό. Αυτό που θέλουν είναι να αφήσουν μια διαδικασία να σέρνεται στη Δικαιοσύνη και να μην μπαίνει στο αρχείο για να μπορούν να κάνουν σπέκουλα και να ρίχνουν λάσπη».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link

https://www.youtube.com/watch?v=ZPNlO1s2eCA

 

Πρόσφατα Δελτία Τύπου