ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

<Πίσω στη Λίστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/03/2019

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον δημοσιογράφο, κ. Γιώργο Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

  • «Η δήλωση του Υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, κ. Ακάρ είναι προκλητική και αδιανόητη. Η απάντηση της Ελλάδας είναι η χθεσινή δήλωση του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος είπε ότι “αναγνωρίζουμε πως η Τουρκία έχει δικαιώματα σε θέματα που την αφορούν”. Αυτή η δήλωση έρχεται σε συνέχεια μιας δήλωσης του κ. Κοτζιά, στους Δελφούς, ότι “δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφάηδες”. Αυτό σημαίνει συνεκμετάλλευση; Η παραδοσιακή γραμμή της Ελλάδας στα εθνικά μας θέματα είναι ότι δεν συζητάμε τίποτε άλλο με την Τουρκία εκτός από την υφαλοκρηπίδα. Ο κ. Κατρούγκαλος με τη δήλωσή του άνοιξε μία καινούρια σελίδα».
  • «Ο κ. Παππάς εκφράζει έναν πολιτικό χώρο που από παλιά αποκαλούσε τα Σκόπια Μακεδονία. Δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού. Με το χθεσινό βίντεο ο κ. Παππάς έδειξε το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκάλυψε γιατί ο κ. Τσίπρας απέτυχε στις Πρέσπες. Ο κ. Παππάς πρόσβαλε τους Μακεδόνες και το συναίσθημα μας για άλλη μια φορά».
  • «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα: να μείνει ή να φύγει ο κ. Τσίπρας. Αν ο κ. Τσίπρας έχει μια συντριπτική ήττα στις Ευρωεκλογές, οι πολιτικές εξελίξεις θα επιταχυνθούν. Η ΝΔ θα πανηγυρίσει μόνο όταν γυρίσουν τα παιδιά μας από το εξωτερικό».
  • «Δεν έχω κάνει καμία πρόβλεψη αποτελέσματος για τις Ευρωεκλογές. Αυτό που είπα είναι ότι τον πήχη τον έχει θέσει ο κ. Τσίπρας. Ό,τι ίσχυε ως θρίαμβος για τον κ. Τσίπρα στις Ευρωεκλογές του 2014, αυτό ισχύει και για εμάς. Δεν μπορεί να είναι άλλο το μέτρο του θριάμβου για τον κ. Τσίπρα και άλλο για τον κ. Μητσοτάκη».
  • «Αν έχω δώσει την εντύπωση ότι ταυτίζομαι με τον κ. Πολάκη αυτό είναι λάθος και δεν με εκφράζει καθόλου. Εγώ δεν εμπλέκω ποτέ τις οικογένειες των πολιτικών μου αντιπάλων στην πολιτική διαμάχη, κάτι που κάνει ο κ. Πολάκης».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link

https://www.youtube.com/watch?v=Lb0-ALuhpyo

 

Πρόσφατα Δελτία Τύπου