ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

<Πίσω στη Λίστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/03/2019

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου, στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» και στους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Οικονόμου και κ. Μαρία Αναστασοπούλου, στον ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

  • «O κ. Τσίπρας και το περιβάλλον του απολαμβάνουν σε τέτοιο βαθμό την εξουσία που θα παραμείνουν ως την τελευταία ημέρα για να ζήσουν και άλλες αστακομακαρονάδες στους αιθέρες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Δεν έχουν στο μυαλό τους στρατηγικές κινήσεις, αλλά την καθημερινή απόλαυση της εξουσίας. Ξέρουν ότι μόλις “πατήσουν το κουμπί” θα συντριβούν στις εκλογές, οπότε θα το πατήσουν με δυσκολία».
  • «Χρησιμοποίησαν το Μέγαρο Μαξίμου για κομματική φιέστα. Μόνο που το Μέγαρο Μαξίμου ανήκει στον ελληνικό λαό. Το να χρησιμοποιείς ένα δημόσιο κτίριο για να προβάλεις τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απαράδεκτο».
  • «Είναι εντυπωσιακές οι συνεχόμενες καταγγελίες του κ. Καμμένου για τον κ. Κοτζιά. Αν δεν είχαμε τη Δευτέρα 25η Μαρτίου, θα έπαιρνα σοβαρά τις καταγγελίες του κ. Καμμένου. Υπενθυμίζω ότι ο κ. Καμμένος είχε πει ότι αν του διαλύσουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα, η Κυβέρνηση δεν θα φθάσει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link

https://www.youtube.com/watch?v=1M9Mw99Ydlk

Πρόσφατα Δελτία Τύπου