ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

<Πίσω στη Λίστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/05/2019

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή  του σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου, στον ρ/σ REAL FM 97.8 και στον δημοσιογράφο, κ. Νίκο Χατζηνικολάου, σχολίασε τις αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι λέγοντας:

  • «Ο ελληνικός λαός έβλεπε χθες τον κ. Τσίπρα να χορεύει στην Κρήτη, την ώρα που στην τηλεόραση προβαλλόταν μία εκπομπή που αποδείκνυε πως ο Πρωθυπουργός γνώριζε για τους νεκρούς πολλές ώρες πριν από τη σύσκεψη. Η σύσκεψη εκείνο το βράδυ ήταν η πιο αηδιαστική σύσκεψη όλων των εποχών. Ο κ. Τσίπρας έκανε προεκλογική εκστρατεία πάνω στους νεκρούς».
  • «Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια του κ. Τόσκα να πάρει πάνω του την ευθύνη για να σώσει τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τόσκας μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για το δικό του Υπουργείο και να πει ότι ήταν υπαίτιος για αυτό το αίσχος. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτός που γνώριζε για τους νεκρούς. Γνώριζε και ο κ. Πολάκης που επίσης ήταν στη σύσκεψη. Ας αφήσουν τα κόλπα. Κανείς δεν θα τολμούσε να κρύψει τους νεκρούς αν δεν είχε την πρωθυπουργική εντολή».
  • «Πίσω από το γλυκό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, κρύβεται μια μαύρη ψυχή. Ποιος μπορεί να κάνει εκείνη την ώρα επιχειρησιακή διαχείριση πάνω στους νεκρούς; Δεν είναι όλα στη ζωή πολιτική, ψήφοι και εξουσία. Υπάρχει και ανθρωπιά από την οποία ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/watch?v=SUShQ7dPUbM

Πρόσφατα Δελτία Τύπου