ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

<Πίσω στη Λίστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/04/2019

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή  του σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου, στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» και στους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Οικονόμου και κ. Μαρία Αναστασοπούλου, στον ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα, λέγοντας:

  • «Ο κ. Τσίπρας θέλει να μείνει μέχρι το τελευταίο 24ωρο. Νέμεται την εξουσία, περνάει καλά και κάνει business, όπως αυτό που έκανε με τον Ιππόδρομο. Το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε μια σύμβαση με τον ΟΠΑΠ για τον Ιππόδρομο, με συγκεκριμένο τίμημα και συγκεκριμένες δεσμεύσεις από την εταιρεία. Ο επενδυτής παρουσίασε ζημίες. Αντί το ελληνικό Δημόσιο να διεκδικήσει τα χρήματα που δικαιούται, κάνει νέα σύμβαση και κατεβάζει κατά πολύ το τίμημα. Θα τολμούσε να το κάνει αυτό Υπουργός άλλης Κυβέρνησης; Μόνο το ηθικό πλεονέκτημα της “Πρώτης Φοράς Αριστεράς” μπορεί να κάνει τέτοιο δώρο σε επιχειρηματίες».
  • «Είναι δυνατόν να προαναγγέλλει η “Αυγή” – κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖA- ότι θα με καλέσει η εισαγγελέας, κ. Τουλουπάκη για την υπόθεση της Novartis;».
  • «Ο μόνος που δεν οχυρώνεται πίσω από την παραγραφή είμαι εγώ. Όπως έχω ήδη πει, εγώ παραιτούμαι της παραγραφής. Ο μόνος τρόπος για να παραιτηθώ νόμιμα, είναι αυτό που ορίζει το Σύνταγμα. Το Σύνταγμα το εφαρμόζουμε ολόκληρο όχι αλά καρτ».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link

https://www.youtube.com/watch?v=PZ1jfBc48Ao

Πρόσφατα Δελτία Τύπου