ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

<Πίσω στη Λίστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/03/2019

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου, στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» και στους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Οικονόμου και κ. Μαρία Αναστασοπούλου, στον ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

  • «Η συζήτηση για την αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικα δεν είναι καινούργια. Επί της αρχής είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει. Το κεφάλαιο που αφορά στις μολότοφ είναι αδιανόητο, γιατί είμαστε μια χώρα που έχει μεγάλο πρόβλημα με αυτού του τύπου την τρομοκρατία».
  • «Στην Ελλάδα που κάθε Παρασκευή και Σάββατο κάνουν επιθέσεις στους αστυνομικούς, δεν μπορείς να μειώνεις την ποινή από τα 20 στα 3 χρόνια. Αν δεν εφαρμόστηκε η ποινή των 20 χρόνων, δεν θα εφαρμοστεί ούτε των 3».
  • «Ο λόγος που δεν εφαρμόζεται ο νόμος για τις μολότοφ είναι γιατί οι δικαστές φοβούνται τους αναρχικούς. Η Δημοκρατία μας έχει αφήσει ανυπεράσπιστους τους δικαστικούς λειτουργούς έναντι της τρομοκρατίας των Εξαρχείων».
  • «Το γιατί δεν γίνεται κάτι θα ρωτήσετε την Κυβέρνηση. Οι εκλεκτικές συγγένειες ΣΥΡΙΖΑ – μολοτοφόρων είναι γνωστές».
  • «Ο εισαγγελέας ζητάει την άρση ασυλίας του κ. Πολάκη για τις παράνομες ηχογραφήσεις των συνομιλιών του με τον κ. Στουρνάρα και ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει τίποτα».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link

https://www.youtube.com/watch?v=iD-fs5wtdNI&app=desktop

Πρόσφατα Δελτία Τύπου