ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

<Πίσω στη Λίστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/03/2019

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου, στο ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 FM και στον δημοσιογράφο, κ. Άρη Πορτοσάλτε, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

Για την αναθεώρηση του συστήματος τιμολόγησης φαρμάκων

«Είναι ένα τεράστιο δώρο στη διεθνή φαρμακοβιομηχανία αυτό που ψηφίζεται σήμερα, γιατί επιτρέπει στις εταιρίες να αυξήσουν τα κέρδη τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα το δεχόμουν εάν ταυτόχρονα νομοθετούσε το claw back ανά κατηγορία φαρμάκου, που θα οδηγούσε σε οφέλη και για τους Έλληνες. Αυτό, όμως, δεν τον ενδιαφέρει τον κύριο Τσίπρα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να λένε οι ξένοι πρεσβευτές, “τι καλός πρωθυπουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας”. Γιατί αυτό που νομοθετεί η Κυβέρνηση είναι επιθυμία των ξένων».

Για το εισαγγελικό πόρισμα στο Μάτι

«Το εισαγγελικό πόρισμα είναι συνταρακτικό, δεν αφήνει πλέον καμία αμφιβολία για το τι έγινε στο Μάτι. Εκείνο το βράδυ, η Κυβέρνηση έστησε μια συνέντευξη για να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Δεν έχει να κάνει με το αν φύσαγε, αν υπήρχε ασυνεννοησία, αν έκλεισε ή όχι ο δρόμος. Έχει να κάνει με την απόφαση του κυρίου Τσίπρα να πει ψέματα πάνω στους νεκρούς».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link

https://www.youtube.com/watch?v=TUhFdy8KuLk

Πρόσφατα Δελτία Τύπου